home

News

A slow atomic bomb

A slow atomic bomb

Oh Yeah. 26 år etter den forrige. Denne heter Slow Atomic Bomb. Jepp, vi sa 26 år. Jepp. They're back. And this time, it's personal.

Published 31.10.09

More
FINANSKRISEN ER OVER!!!

FINANSKRISEN ER OVER!!!

Takket være Lilieduggs uselviske opptreden ved Oslo Børs 1. Mai, er den internasjonale finanskrisen nå historie. Dette blir bekreftet i en felleserklæring fra Verdensbanken, IMF, Det Hvite Hus og Sendero Luminoso, som ble lagt ut på nettet for bare minutter siden.

Published 03.05.09

More

Black Friday, White Riot
Oppdatering - Bonusmateriale

Fra Trollmannens Hatt:

Utover å ville minne om Lilieduggs støttekonsert foran Oslo Børs fredag 1ste mai kl. 17:30, har vi herved fornøyelsen av å bekrefte ryktene som har versert på byen siden nyheten kom. Ja - konserten vil bli avsluttet med de klassiske og tradisjonsrike natt-til-første-mai-opptøyene vi alle husker med slik barnlig glede fra Lilieduggs første glansperiode. Idet bandet går av scenen - etter uroppførelsen av sin nye singel "S.T.C.C.O.S" - oppfordres publikum til å gi etter for mobb-instinktet, og la det stå til.

Published 30.04.09

More
Støttekonsert

Støttekonsert
Oslo Børs, 1ste Mai, 2009, Kl. 17:30

Det er med den aller største fornøyelse at vi har gleden av å invitere Dem til vårens vakreste eventyr. Nei, ikke kastanjene som blomstrer i Bygdøy Allé - men til det sagnomsuste selskapsorkesteret Lilieduggs utendørskonsert den 1ste mai d.å., som finner sted ved Oslo Børs, kl. 17:30. Adgang er, av forskjellige grunner, gratis.

Published 26.04.09

More
STCCOS on Radio Free Europe

STCCOS on Radio Free Europe

FROM THE CENTRAL EUROPEAN BUREAU:

A Message from Your Queen upon Hearing Sucking the Corporate Cock of Satan on Radio Free Europe.

Published 13.05.09

More