home

Black Friday, White Riot

Oppdatering - Bonusmateriale

Fra Trollmannens Hatt:

Utover å ville minne om Lilieduggs støttekonsert foran Oslo Børs fredag 1ste mai kl. 17:30, har vi herved fornøyelsen av å bekrefte ryktene som har versert på byen siden nyheten kom. Ja - konserten vil bli avsluttet med de klassiske og tradisjonsrike natt-til-første-mai-opptøyene vi alle husker med slik barnlig glede fra Lilieduggs første glansperiode. Idet bandet går av scenen - etter uroppførelsen av sin nye singel "S.T.C.C.O.S" - oppfordres publikum til å gi etter for mobb-instinktet, og la det stå til.

Og ikke bare for moro skyld. - "Riv ned - ødelegg - kjøp nytt" er det sosialøkonomiske prinsippet som ligger til grunn for all velstand og verdiskaping i Norge, konstaterer vokalist Lars Vold, som etter mange års iherdige markeringer av 1ste mai først nå nylig fikk selveste Voldsparagrafen oppkalt etter seg. - Uten dette prinsippet, hadde landet forlengst druknet i gammelt skrot, og all yrkesaktivitet hadde vært innen vaktmester-sektoren. En typisk Pompel-og-Pilt-økonomi, som vi bl. a. ser i Polen idag. Men nå, idet de frie markedskreftene trenger all vår hjelp, er tiden inne til å omsette moralske prinsipper i konkret handling. Butikkvinduer, personbiler av ny og gammel årgang, hvitevarer, konditorier og politisperrer; alt dette er kostbart, og jo mer som må erstattes til uka, jo mer stimulerer vi den internasjonale økonomien. Våre venner i finanssektoren trenger ikke vår veldedighet - de trenger hodeløst forbruk og sanseløs handling! 

Da er det altså fritt frem for alle som vil slå et slag - eller bli slått - for fellesskapets ve og vel, og i klassisk dugnadsånd oppfordrer Liliedugg alle til å ta med egne fakler, høygaffel, tåregassmasker og annen dertil egnet parafernalia. Gatekampene vil begynne i Tollbugata, og deretter spre seg uten videre mål eller mening så lenge det varer, inntil det hele avsluttes etter midnatt med en heidundrende kranvelt rundt Oslo S et sted – et urgammelt trøndersk festrituale bandet har tatt med seg i alle år. Så serveres det nattmat på Operataket etterpå, i regi av Pascal. 

Planen om å gjøre en cover-versjon av Steely Dans "Black Friday" er imidlertid lagt på is, inntil bandet etterhvert lærer seg hva dette med septim-akkorder innebærer. Men tanken var, som alltid, god. 

Antrekk “Black Friday, White Riot”: Kjole og hvitt for herrer, så lite som mulig for damene.

Published 30.04.09 00:10 by Trollmannens Hatt

Leave a comment:
Name:

Comments (1):

Evert Rian05.05.09 03:31
Jeg er litt i stuss over at folk som kan snakke med så mange ord og sånn bare vil ødelegge ting.