home

Støttekonsert

Oslo Børs, 1ste Mai, 2009, Kl. 17:30

Det er med den aller største fornøyelse at vi har gleden av å invitere Dem til vårens vakreste eventyr. Nei, ikke kastanjene som blomstrer i Bygdøy Allé - men til det sagnomsuste selskapsorkesteret Lilieduggs utendørskonsert den 1ste mai d.å., som finner sted ved Oslo Børs, kl. 17:30. Adgang er, av forskjellige grunner, gratis.

For her skal Liliedugg ikke bare presentere sin nye schläger, "S.T.C.C.O.S.", men også tilkjennegi sin moralske støtte vis-à-vis de som virkelig har fått føle den internasjonale finanskrisen på kroppen og I aksjeporteføljen - meglerstanden, analytikerene, landets gründerklasse, og alle andre som har slitt og strevet for å holde vestlig sivilisasjon og de frie markedskreftene unna sosialismens klamme favn siden ifjor høst. - Disse hverdagsheltene fortjener en hyllest, og vår støtte, sier Lilieduggs Gunnar Mo stille. - Sofasosialistene i Akersgaten diskuterer i det evindelige hvorvidt finanskrisen er selvforskyldt eller uforskyldt, men det sa de om debut-LP’n vår også.

Og ja - det er faktisk så lenge siden Liliedugg gjorde sin historiske debut på platemarkedet at forkortelsen "LP" er korrekt. Siden har de spilt seg inn i hjerter og hjem, og er legendariske i bedre kretser for sine sprudlende og tidvis vovede konserter. Intet hageselskap på Majorstuen har vært komplett de siste tiårene uten en opptreden fra Liliedugg – ofte under pseudonymet Frognertwitter. Nå ser orkesteret en sjanse til å gi noe tilbake til finanssektoren. - Vi skylder dem såpass, konstaterer Mo. - Media driver jo regelrett klappjakt på folk som ikke gjør annet enn å skape arbeidsplasser og betale skatten sin - Idar, Kjell Inge, for ikke snakke om Petter, f.eks. Nære venner av oss sliter med depresjon og selvmordstanker. Men de er ikke alene, og det er det vi vil bruke denne maidagen til å tilkjennegi. Noen må jo gjøre det.

Lilieduggs forhold til de norske massemedienes venstrevri burde være godt kjent på dette tidspunkt. Men dersom genuint interesserte og objektive representanter fra pressen vil høre mer om orkesterets engasjement og pasjon i denne saken, kan eventuelle intervjuforespørsler rettes til propaganda@liliedugg.com.

Published 26.04.09 17:40 by propaganda

STCCOS

STCCOS

Nå ser orkesteret en sjanse til å gi noe tilbake til finanssektoren. - Vi skylder dem såpass, konstaterer Mo.